Du er elsket

Se for deg et barn som sover i mors armer. Mors hjerte er full av kjærlighet og varme følelser for barnet sitt. Profeten Sefanja forteller at Gud har slike følelser for oss.
”Herren din Gud er hos deg, en helt som har makt til å frelse. Han gleder og fryder seg over deg og gir deg på ny sin kjærlighet. Han jubler over deg med fryd.” Sefanja 3,17
Dette ordet fikk jeg av sjelesørgeren min. Jeg følte meg mismodig og lite verdifull, og jeg trodde henne ikke! Ikke det at jeg ikke trodde på det som stod i Bibelen, men jeg greide ikke tro at det gjaldt MEG!!
Det var for godt til å være sant, følelsene mine sa det stikk motsatte. Jeg følte meg heller fordømt, og innerst inne var det en stemme som sa at jeg ikke holdt mål. Jeg tenkte at Gud slett ikke var fornøyd med meg, så lite jeg fikk gjort for han.
I dag ser jeg at Guds kjærlighet til meg ikke er avhengig av hva jeg får til eller hvordan jeg oppfører meg.
Sefanja 3,17 : ”Han fryder seg over deg i stor glede, han vil elske deg og ikke anklage deg. Er det et gledeskor jeg hører? Nei det er Herren selv som jubler over deg i en frydesang”. (The Living Bible, Paraphrased)

Guds nåde betyr at det ikke er noe vi kan gjøre for å få Gud til å elske oss høyere.

Vi kan ikke helt ut forstå denne kjærligheten, men vi kan komme til Far og la oss elske, UTEN Å FORTJENE DET.

Send på epost til en venn Send på epost til en venn