Lilletåa

Har du noen gang følt deg ubetydelig, ikke like viktig som alle andre?
Du synes kanskje at de andre er mye flinkere enn deg, er mye mer betydningsfulle? Da har du tenkt slik som jeg har tenkt i mange år.
Jeg opplevde en gang å få infeksjon under lilletåa. Det førte til at jeg ikke kunne gå skikkelig, ikke kunne ha sko på meg eller kjøre bil. Jeg ble ganske bundet på grunn av den tåa.
Da fikk jeg en ”åpenbaring”. Jeg så at jeg følte meg som denne minste tåa. Liten, usynlig, til liten nytte for de andre. Men hva skjedde når den ikke var i funksjon? Hele kroppen led og var ute av funksjon. Det var akkurat som Gud sa til meg : ”Du føler deg liten, men du er ikke verdiløs for meg, heller ikke for mennesker. Se på lilletåa di, hva som skjer når den ikke er i funksjon”. Takk Gud at du kan bruke meg. Men takk aller mest for at min verdi ligger i at jeg er ELSKET AV DEG.
Med evig kjærlighet har jeg elsket deg”. Jeremias 31,3

Send på epost til en venn Send på epost til en venn