Ta imot hjelp

Vi vil ikke alltid innrømme at vi har et problem. Stolthet kan hindre oss, vi vil greie oss selv. Eller vi tenker lavt om oss selv, vi er ingenting, eller vi er ikke så bra som andre. Da kan det å innrømme at vi er svake eller har et problem eller et behov, være veldig vanskelig. Å innrømme behov kan føles som om en blir enda mindre i andres øyne.

Jeg skulle til butikken for å handle, hadde lommebok og bilnøkkel i hånden. Da jeg var ferdig å handle, hadde jeg bare lommeboken og varene med meg ut i bilen, nøkkelen var vekke. Jeg syntes dette var veldig pinlig, og gikk rundt i butikken og lot som jeg skulle handle mer, mens jeg egentlig lette etter nøkkelen. Traff også en jeg kjente, men sa ikke noe til henne heller. Til slutt måtte jeg innrømme problemet mitt. Jeg gikk til kassen og sa at jeg hadde mistet bilnøkkelen min. Da fikk jeg tips om å se i handlekorgene, og der lå den midt i en stabel av korger.

Den dagen fikk jeg en påminnelse om at vi kan få hjelp når vi vedkjenner oss problemene våre og deler dem med andre.

 

Galaterne 6,2: «Bær byrdene for hverandre og oppfyll på den måten Kristi lov».

Send på epost til en venn Send på epost til en venn